Kitty Maroon


Signs
januari 31, 2008, 8:08 e m
Filed under: Djupt, Livet som Madde

Jag ser tecken överallt…

Jag har guider/skyddsänglar i alla fall…



The Heroin Diaries
januari 30, 2008, 10:40 f m
Filed under: Djupt, Livet som Madde

För prick en vecka sedan så läste jag ut Nikki Sixx’s bok The Heroin Diaries: A year in the life of a shattered rockstar.
Det var både roligt, intressant, jobbigt och känslo- och tankeväckande att läsa den. Nikki har verkligen inte haft ett kul liv, trots att han varit rockstjärna och superkänd. Det som jag tyckte var jobbigt och tankeväckande var att han och jag var otroligt lika. Jag tänker på hur jag levde för 4-5 år sedan. En del av Nikkis tankar i den här boken har varit mina, hur läskigt är inte det! Våra beteenden har varit snarlika och i slutändan så tänker vi ganska lika också. Jag har även lärt mig en hel del av denna bok ang. hur man kan tänka i vissa situationer, och det är till stor hjälp just nu. Jag har fått upp mina ögon för nya lösningar och en sak som verkligen har rotat fast sig i min skalle är: ”Be careful what you wish for – it might come true”. Jaghar ingen direkt förklaring till varför just detta har satt sig i min skalle, men det har det och jag är övertygad att jag någon gång i mitt liv kommer inse varför det rotade fast sig.

Oh well, boken var underbar och jag har behandlat den som en bibel, helig bok, whatever you want. Varje gång jag har läst i den så har jag tagit bort omslaget för att inte förstöra den. Det visar ganska bra hur mycket den här boken betyder för mig.



Hell Yeah!
januari 29, 2008, 2:36 e m
Filed under: Musik, Nöje

Guess what?!

KISS kommer till Europa och Skandinavien i sommar! 😀 Lätt som fan att jag ska försöka få tag i biljett och sällskap så jag kan se dem!

——————————————————–

”KISSONLINE EXCLUSIVE

Last night, Paul Stanley confirmed that KISS will tour Europe and Scandinavia this May and June. The band will play arena and stadium shows.

Details to follow….Stay tuned to KISSONLINE!”

——————————————————–

kisstour.jpg

 Hey! Lets rock all night!



—-
januari 29, 2008, 2:33 e m
Filed under: Livet som Madde, Nöje

Jag har varit lite oaktiv här igen, sorry, men så blir det ibland.

Jag tänker börja med att tacka Marja, Carro, Maria och Kalle för ett underbart hål igår! 🙂 Ni är bäst!
Vi hade ett 4 timmarshål så vi drog in till stan och gick på Sub och fikade. Vi beställde en morotsmuffin, en chokladmuffin (gigantiska), en bit daimtårta och en bit kladdkaka, sen tog vi var sin sked och delade på allt 😀 Det har hur gott som helst och jävligt roligt! Bästa hålet på länge. 

Förutom detta har det väl inte hänt så mycket direkt.
Inget jag tänker skriva om här i alla fall.

 

Stay tuned, folks!



Dirty Penny
januari 22, 2008, 7:27 e m
Filed under: Musik

Jag måste bara få tipsar er om ännu ett klassisk rock/glam rock band. Dessa grabbar är från USA och kallar sig för Dirty Penny. Jag älskar deras sound! Ni måste kolla in dem på deras MySpace, detta är länken; http://www.myspace.com/dirtypennysucks

Jag hoppas att dem planerar att komma till Sverige också. Har allvarligt funderat på att kontakta deras turné-snubbe ang. det 😀 Sverige är ju för fan världens nya rock center! Och det är inget jag bara säger, det ÄR så.

l_28091854023683b765ba6e17904963e2.jpg



Ljussättning
januari 22, 2008, 7:16 e m
Filed under: Livet som Madde, Nöje, Skola

Idag slog det mig att jag måste vara lite knäpp. Jag stannar frivilligt kvar på skolan i 3-4 timmar och är på skolan hela helgerna. Men det är så jäkla kul med ljustekniken och att jobba med teaterfolk 🙂

Idag stannade jag kvar på skolan och fick för första gången en riktigt uppgift att göra helt själv. Jag fick ritningar på hela aulan, med sittplatser, balkong, råer (råer är rör som går i taket där man hänger spotsen/lamporna) osv. I alla fall, jag skulle kolla vilka lampor som var rätt och vilka som saknades på ritningarna. Jag fick nästan alla rätt! Det enda jag hade missat på var två kuggisar och det är jävligt bra gjort enligt mig 😀 Kuggisarna var att det satt fyra lampor i ett par på vardera sida om scenen, lite undangömda sådär, som jag glömde att kolla upp.

Imorgon så ska min lärare sitta vid ljusbordet och jag ska få kolla vilka lampor som tänds, vilken grad/vinkel dem har och vilken del av scenen som lyser upp när lamporna tänds. Jag är lite smånervös inför detta, men det ska nog gå bra.



Religion
januari 22, 2008, 7:06 e m
Filed under: Livet som Madde, Skola

Vi har precis satt igång Religion A kursen och jag har alltid älskat religion men den senaste två lektionerna har varit väldigt jobbiga. Det har varit så djupa samtalsämnen så jag har tänkt på mormor hela tiden och mått riktigt dåligt när jag gått ut ur klassrummet.

Som tur var så var senaste lektionen lite lättare. Vi pratade om Hinduismen, och jag måste säga det, det är den religionen jag skulle ha om jag var troende. Den är i stort sett perfekt. Allt låter så fint med den, eller ja inte allt, men det mesta.

vishnu.jpg


publik
januari 20, 2008, 10:13 e m
Filed under: Livet som Madde, Nöje

Jag måste bara få berätta vilken stor skillnad det kan vara på publiken på en teaterföreställning.
I fredags så var det premiär och det var ett ganska stort tryck i publiken och det var mycket folk. Igår var det världens jävla tryck i publiken. Det var helt otroligt! En publik med tryck är det bästa som finns måste jag säga. Stämningen blir helt annorlunda. Och idag, söndag, så var publiken väldigt seg och det var inte alltför mycket människor.  Jag blev till och med småtrött pga. att publiken var så seg.

Jag älskar den här chansen jag har fått!
Detta är perfekt för mig 🙂



Let there be light!
januari 19, 2008, 9:57 e m
Filed under: Då och nu, Drömmar, Livet som Madde, Nöje

Jag ber om ursäkt för att jag varit så oaktiv här på bloggen, trots att jag lovat att göra en uppdatering på hur första dagen med ljusteknikern var. Jag har jobbat en hel helg, sen alla dagar under veckan från ca. kl 18-22/23. Igår hade vi premiär och det gick perfekt! Allting satt precis som det skulla, i alla fall nästan. Sen var det premiärmiddag/fest. Jag var bjuden på festen och hade riktigt trevligt. Jag står fortfarande fast vid att teatermänniskor är ett härligt folk! Det kändes jättekul när en av skådespelarna kom fram till mig och berättade att dom alla var så nöjda med mig 🙂

Jag jobbade idag igen. Idag var det andra föreställningen och det var nog mer folk idag än igår och det var mera tryck i publiken idag. Det är otroligt hur en skrattade publik kan få dig att känna. Det är nästan en obeskrivbar känsla.

Jag har lärt mig så mycket under den här tiden. Alla bitar börjar falla på plats och jag får hela tiden höra hur kvicktänkt och duktig jag är. Det känns underbart att detta är det jag verkligen vill hålla på med i mitt liv. Jag är 120% säker på att detta är rätt för mig 🙂

Detta inlägg kanske är lite tamt, men jag är verkligen jättetrött så det får duga.
Jag ska avsluta med ett citat som verkligen är perfekt;

”The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams.”

91013mar1.jpg



Första dagen
januari 12, 2008, 10:21 e m
Filed under: Drömmar, Livet som Madde

Idag var första dagen som jag fick sätta igång med ljusteknik/belysningsteknik och jag kan säga detta;
Det var förbannat kul! 😀 Jag lärde mig en hel del och det kändes som att allt flöt på hur bra som helst. Jag fick även göra mig vän med ljusbordet och hjälpte till när spotsen skulle ställas in i speciella moment.

Och en sak till; teatermänniskor, vilka underbart trevliga människor! 🙂

Jag har inte tid att skriva mer nu om detta för jag måste sova eftersom att jag ska tillbaka imorgon.
Men det kommer en uppdatering på detta, det lovar jag!

Stay tuned
Over and out